İnternet hız ve ping değeri iyi mi?

Popstexe12

Hectopat
Daha fazla  
Ben oyun vs. oynarken 5 ms gözüküyorum ama oyun desenleri, mesajlaşma gibi şeyler bozuluyor. Örneğin sabit 5 msim ama oyun dokuları sanki düşük grafik gibi düşüyor. Mesajlaşma da ise mesajım 30 40 sn sonra gidiyor.

İnternetim iyi mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-12-16 at 18.29.38.jpeg
    12,7 KB · Görüntüleme: 78
İnternetin gayet iyi mesajlar geç gidiyor dediğin oyun valorantsa çok normal chati bozuk Valorant'ın, benim mesajlar bazen hiç gitmiyor bazen 2 round sonra falan gidiyor takma fazla

İnternetin gayet iyi mesajlar geç gidiyor dediğin oyun valorantsa çok normal chati bozuk Valorant'ın, benim mesajlar bazen hiç gitmiyor bazen 2 round sonra falan gidiyor takma fazla
Başka bir oyun indirdim oradada serverlara giremiyorum ama o oyun erken erişim o yüzden olabilir.

Hocam internetiniz iyi Valorant'ta sıkıntı var benim 3. elden attığım yazı 10. raundda gitmişti.

En yakın sunucuya attığınız ping size sağlıklı sonuç vermez. Oyun sunucusuna kaç pingle gittiğin önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…