Yasinnnnc Picopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Ana kartım H410M-H kablo CAT5'di CAT6 alıp denedim yine böyle. Dosya Ekleri HFGHFGHGF.PNG 10 KB · Görüntüleme: 178 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.032 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Yasinnnnc dedi: Ana kartım H410M-H kablo CAT5'di CAT6 alıp denedim yine böyle. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın farklı portlarına takar mısınız? Cihazdan kastım modeminiz veya router'ınız.
Yasinnnnc dedi: Ana kartım H410M-H kablo CAT5'di CAT6 alıp denedim yine böyle. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın farklı portlarına takar mısınız? Cihazdan kastım modeminiz veya router'ınız.
Yasinnnnc Picopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 erengore dedi: Cihazınızın farklı portlarına takar mısınız? Cihazdan kastım modeminiz veya router'ınız. Genişletmek için tıkla... denedim onu olmadı malesef erengore dedi: Cihazınızın farklı portlarına takar mısınız? Cihazdan kastım modeminiz veya router'ınız. Genişletmek için tıkla... 2.4 ghz seçeneğini kapatıp denedim oldu ethernet kablosu otomatik 2.4 ghz ye bağlanıyor sanırım nasıl düzelticem bunu Son düzenleme: 24 Ağustos 2023
erengore dedi: Cihazınızın farklı portlarına takar mısınız? Cihazdan kastım modeminiz veya router'ınız. Genişletmek için tıkla... denedim onu olmadı malesef erengore dedi: Cihazınızın farklı portlarına takar mısınız? Cihazdan kastım modeminiz veya router'ınız. Genişletmek için tıkla... 2.4 ghz seçeneğini kapatıp denedim oldu ethernet kablosu otomatik 2.4 ghz ye bağlanıyor sanırım nasıl düzelticem bunu
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.032 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Yasinnnnc dedi: denedim onu olmadı malesef 2.4 ghz seçeneğini kapatıp denedim oldu ethernet kablosu otomatik 2.4 ghz ye bağlanıyor sanırım nasıl düzelticem bunu Genişletmek için tıkla... Genelde onunla alakası olmaz. Port PowerSaving gibi bir durum var sanırım.
Yasinnnnc dedi: denedim onu olmadı malesef 2.4 ghz seçeneğini kapatıp denedim oldu ethernet kablosu otomatik 2.4 ghz ye bağlanıyor sanırım nasıl düzelticem bunu Genişletmek için tıkla... Genelde onunla alakası olmaz. Port PowerSaving gibi bir durum var sanırım.
Yasinnnnc Picopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #5 erengore dedi: Genelde onunla alakası olmaz. Port PowerSaving gibi bir durum var sanırım. Genişletmek için tıkla... o ne oluyor
erengore dedi: Genelde onunla alakası olmaz. Port PowerSaving gibi bir durum var sanırım. Genişletmek için tıkla... o ne oluyor
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.032 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 Yasinnnnc dedi: o ne oluyor Genişletmek için tıkla... Portun güç tasarrufuna geçiyor.
Yasinnnnc Picopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #7 erengore dedi: Portun güç tasarrufuna geçiyor. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltirim
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.032 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #8 Yasinnnnc dedi: nasıl düzeltirim Genişletmek için tıkla... İşte bunu bilmiyorum. Cihazının ve modeminin ayarlarında varsa vardır. Oralara bakın.
Yasinnnnc dedi: nasıl düzeltirim Genişletmek için tıkla... İşte bunu bilmiyorum. Cihazının ve modeminin ayarlarında varsa vardır. Oralara bakın.
Yasinnnnc Picopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #9 erengore dedi: İşte bunu bilmiyorum. Cihazının ve modeminin ayarlarında varsa vardır. Oralara bakın. Genişletmek için tıkla... bu olabilir mi
erengore dedi: İşte bunu bilmiyorum. Cihazının ve modeminin ayarlarında varsa vardır. Oralara bakın. Genişletmek için tıkla... bu olabilir mi
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.032 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #10 Yasinnnnc dedi: Eki Görüntüle 1915258Eki Görüntüle 1915258 bu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Evet olabilir.
Yasinnnnc dedi: Eki Görüntüle 1915258Eki Görüntüle 1915258 bu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Evet olabilir.