Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Ocak 2023 #21 392309 dedi: Eki Görüntüle 1621341 İndirdim. Hem resmi sayfasından hem de orijinal CD'den. Sonuç aynı oldu. Genişletmek için tıkla... Normalde olması lazım hocam ama siz galiba Wireless kullanıyorsunuz USB falan yazıyor ama hepsine tek tek bakın dediğim gibi.
392309 dedi: Eki Görüntüle 1621341 İndirdim. Hem resmi sayfasından hem de orijinal CD'den. Sonuç aynı oldu. Genişletmek için tıkla... Normalde olması lazım hocam ama siz galiba Wireless kullanıyorsunuz USB falan yazıyor ama hepsine tek tek bakın dediğim gibi.
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 2 Ocak 2023 #22 Enahaine dedi: Normalde olması lazım hocam ama siz galiba Wireless kullanıyorsunuz USB falan yazıyor ama hepsine tek tek bakın dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Anakartımda Wireless var fakat kapalı olması gerek. Yapabildiğim herşeyi auto yaptım.
Enahaine dedi: Normalde olması lazım hocam ama siz galiba Wireless kullanıyorsunuz USB falan yazıyor ama hepsine tek tek bakın dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Anakartımda Wireless var fakat kapalı olması gerek. Yapabildiğim herşeyi auto yaptım.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Ocak 2023 #23 392309 dedi: Anakartımda Wireless var fakat kapalı olması gerek. Yapabildiğim her şeyi Auto yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam burada başka bir şey var mı hani kablo vs falan diye. Ethernet falan. Dosya Ekleri Screenshot_13.png 18,6 KB · Görüntüleme: 33
392309 dedi: Anakartımda Wireless var fakat kapalı olması gerek. Yapabildiğim her şeyi Auto yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam burada başka bir şey var mı hani kablo vs falan diye. Ethernet falan.
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 2 Ocak 2023 #24 Enahaine dedi: Hocam burada başka bir şey var mı hani kablo vs falan diye. Ethernet falan. Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Wireless gözüküyor. Sanırım olayı çözdüm. Çektiğim kablo kırılmış vs. olabilir ışığı yanmıyor ve modem uzakta olduğu için internetimi tam performans kullanamıyorum.
Enahaine dedi: Hocam burada başka bir şey var mı hani kablo vs falan diye. Ethernet falan. Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Wireless gözüküyor. Sanırım olayı çözdüm. Çektiğim kablo kırılmış vs. olabilir ışığı yanmıyor ve modem uzakta olduğu için internetimi tam performans kullanamıyorum.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #25 WI-FI adaptöründe 5 Ghz bandı var mı?