İnternet hızı 5 katına çıktı

Makaleler
6

Bu gün ayın 1'i evet AKK sıfırlanacaktı ama sıfırlansa da bizim net en fazla 500 kb/s oluyordu. Şimdi anlamadım nedense 2 mb/s olmuş normalde bize binanın altyapısı kötü asla böyle bir hız alamazsınız falan demişlerdi. Bu sabah fark ettim ve hemen başladım indirmeye. Bu hız artışının nedenini biliyor musunuz? Bunu hak edecek ne yaptım merak ettim? Neden arttırdılar ise söylesinler bir daha yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Musluğu açık unutmuşlar demek ki. Genelde sıkıca kapatırlar. Sesi çıkmayan müşterinin hızını kısarlar, şehirde yoğunluk olmasın diye. Artık binanın alt yapısının kötü olmadığına dair kanıtınız var. Bıktırana kadar arayıp: "Hızımı yükseltin." diyebilirsiniz. Hızımı düşürdüklerinde kaç defa arayıp yükselttirdim hatırlamıyorum bile.

Emin olun bu dediğinizi uygulayacağım. Daha önce 1 ay kadar uğraşmıştım ama sonuç alamamıştım şu an elimde 75 den fazla ss var kanıt olarak depoluyorum ne olur ne olmaz.

Peki super modum akk bitince 300kb/s varken 1.5mb/s normal midir?
Bazen kotayı aşsak bile hızımız düşmeyebiliyor. Rastgele bir durum. Kütahya'da kullandığım internetim, ayda 500 GB harcasam bile yavaşlamazdı. O da Telekom, şu an evimde kullandığım da. Evde ise kotayı geçtiğimde anında düşürüyorlar hızımı. Şans işi biraz.

2 mb/s hız olunca 1 günde bitti AKK. Umarım bir sonraki ayın başında da bu hız olur.

Benim akk hala sıfırlanmadı herhalde 350 kb/s ile indiriyorum.

Benim musluğu açık unutsalar da şöyle fırçalasak onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…