dinozor Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #11 Fatihkerem0023 dedi: Reset at modeme. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptım hocam şu an eski haline döndü umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamam iReassess dedi: Fiber değilse bu hız düşüşüne çok da şaşırmamak lazım siz reset atmayı boş verin en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp iyi bir geçirin. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum hocam normalde hiçbir zaman böyle bir şey olmamıştı bugün anlamsızca birden böyle oldu modeme rest attım şu an eski hızına geri döndü takrardan düşüş olmaz umarım.
Fatihkerem0023 dedi: Reset at modeme. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptım hocam şu an eski haline döndü umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamam iReassess dedi: Fiber değilse bu hız düşüşüne çok da şaşırmamak lazım siz reset atmayı boş verin en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp iyi bir geçirin. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum hocam normalde hiçbir zaman böyle bir şey olmamıştı bugün anlamsızca birden böyle oldu modeme rest attım şu an eski hızına geri döndü takrardan düşüş olmaz umarım.