Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #11 eyeofra dedi: Eki Görüntüle 2346815 Speed duplex diye bir şey görünmüyor bende. Genişletmek için tıkla... Hız ikili yazana tıklayın.
eyeofra dedi: Eki Görüntüle 2346815 Speed duplex diye bir şey görünmüyor bende. Genişletmek için tıkla... Hız ikili yazana tıklayın.
E eyeofra Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #12 Einstein dedi: Hız ikili yazana tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, aynı. Yine 10 megabitin üzerine çıkmıyor
Einstein dedi: Hız ikili yazana tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, aynı. Yine 10 megabitin üzerine çıkmıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #13 eyeofra dedi: Yaptım, aynı. Yine 10 megabitin üzerine çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın.
eyeofra dedi: Yaptım, aynı. Yine 10 megabitin üzerine çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın.
E eyeofra Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #14 Einstein dedi: Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... aynı hala. donanımsal değil de kabloda sorun var gibi.
Einstein dedi: Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... aynı hala. donanımsal değil de kabloda sorun var gibi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #15 eyeofra dedi: Aynı hala. Donanımsal değil de kabloda sorun var gibi. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu modemin diğer lan portuna takıp deneyin.
eyeofra dedi: Aynı hala. Donanımsal değil de kabloda sorun var gibi. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu modemin diğer lan portuna takıp deneyin.
E eyeofra Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #16 Einstein dedi: Ethernet kablosunu modemin diğer lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... taktım, aynı
Einstein dedi: Ethernet kablosunu modemin diğer lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... taktım, aynı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #17 eyeofra dedi: Taktım, aynı. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu hem bilgisayardan hem modemden çıkarıp tekrar takın.
eyeofra dedi: Taktım, aynı. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu hem bilgisayardan hem modemden çıkarıp tekrar takın.
E eyeofra Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #18 Einstein dedi: Ethernet kablosunu hem bilgisayardan hem modemden çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... 9 megabitten 7ye düştü
Einstein dedi: Ethernet kablosunu hem bilgisayardan hem modemden çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... 9 megabitten 7ye düştü
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #19 eyeofra dedi: 9 megabitten 7ye düştü. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi Ethernet kablosunda sorun olabilir. Farklı bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin.
eyeofra dedi: 9 megabitten 7ye düştü. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi Ethernet kablosunda sorun olabilir. Farklı bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin.
B burakbey053 Femtopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #20 Bende de ayni sorun var, bir turlu cözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024