darthmader Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 İnternet hızım aniden düştü. Steam'de 11 MB ile indirme yaparken şu an 3 MB'ı zor görüyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
İnternet hızım aniden düştü. Steam'de 11 MB ile indirme yaparken şu an 3 MB'ı zor görüyorum. Yardım eder misiniz?
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 744 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 darthmader dedi: İnternet hızım aniden düştü. Steam'de 11 MB ile indirme yaparken şu an 3 MB'ı zor görüyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Evden Başka birisi bir şey indiriyor mu hocam
darthmader dedi: İnternet hızım aniden düştü. Steam'de 11 MB ile indirme yaparken şu an 3 MB'ı zor görüyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Evden Başka birisi bir şey indiriyor mu hocam
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2023 #3 darthmader dedi: İnternet hızım aniden düştü. Steam'de 11 MB ile indirme yaparken şu an 3 MB'ı zor görüyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam yerine hız testi yapıp sonucu paylaşır mısınız?
darthmader dedi: İnternet hızım aniden düştü. Steam'de 11 MB ile indirme yaparken şu an 3 MB'ı zor görüyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam yerine hız testi yapıp sonucu paylaşır mısınız?
ByOs Megapat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 531 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Sizden kaynaklı bir sorun olmadığından eminseniz vakit kaybetmeden sorun kaydı oluşturun. En kısa sürede çözeceklerdir. En azından benim sağlayıcımda (millenicom) öyle olmuştu.
Sizden kaynaklı bir sorun olmadığından eminseniz vakit kaybetmeden sorun kaydı oluşturun. En kısa sürede çözeceklerdir. En azından benim sağlayıcımda (millenicom) öyle olmuştu.
H halilben01 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650ti AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 16,0 GB 2.90 GHz Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 Malwarebytes indirip tarama yapmanı öneiririm. Bazı virüsler arka planda veri indirebiliyor