serzan00 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #21 Einstein dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Daha düzgün bir modem/router alabilirsiniz. Pek değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanal özelliğini ne yapayım Einstein dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Daha düzgün bir modem/router alabilirsiniz. Pek değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim kanal özelliğinde otomatik var napayım yoksa eskisi gibi 6 kanal mı yapayım
Einstein dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Daha düzgün bir modem/router alabilirsiniz. Pek değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanal özelliğini ne yapayım Einstein dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Daha düzgün bir modem/router alabilirsiniz. Pek değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim kanal özelliğinde otomatik var napayım yoksa eskisi gibi 6 kanal mı yapayım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #22 serzan00 dedi: Kanal özelliğini ne yapayım. Peki teşekkür ederim kanal özelliğinde otomatik var ne yapayım yoksa eskisi gibi 6 kanal mı yapayım. Genişletmek için tıkla... Otomatik yapabilirsiniz.
serzan00 dedi: Kanal özelliğini ne yapayım. Peki teşekkür ederim kanal özelliğinde otomatik var ne yapayım yoksa eskisi gibi 6 kanal mı yapayım. Genişletmek için tıkla... Otomatik yapabilirsiniz.
serzan00 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #23 Einstein dedi: Otomatik yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi mi olur diyorsunuz
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #24 serzan00 dedi: Daha iyi mi olur diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet otomatikte kalabilir.