İnternet hızı birden düştü

neqetria

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba, dün 40-47 Mbps arası alıyordum şimdi Speedtest yaptım ve 12 Mbps'ye kadar düşmüş sebebi ne olabilir?

Hat zayıflaması olmuş olabilir. Benim de bir süre önce 100 Mbps kullanırken 35 Mbps'ye çakılması sorunu yaşamışlığım var. Bina içindeki tesisatla ilgili olduğu söylendi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Elektrikçiye söylemem ve yeni bir kablo çıkarmam gerekiyormuş, çok yüksek bir bina ve üst katlarda oturuyorum maliyeti ne olur kim bilir :D Yani eğer portlarda veya pakette bir değişiklik olmadıysa hat zayıflaması diyorum.

Ek: 192.168.1.1 üzerinden size gelen maksimum kapasiteyi aktarabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, dün 40-47 Mbps arası alıyordum şimdi Speedtest yaptım ve 12 Mbps'ye kadar düşmüş sebebi ne olabilir?
Londra'da 12 MBPS internet kullanan tek insan olabilirsiniz. Konuya gelirsek ya internetinizi kısmışlardır ya internet yük altındadır ya da çoğu insanın başına geldiği gibi test yaptığınız saatten kaynaklıdır.

Gerçekte Londra'da yaşamıyorum. 😀
Hocam 2-3 saat sonra tekrar test yapın hâlâ yavaşsa müşteri hizmetlerini arayın. Dediğim gibi internet hızı saatten saate göre değişiklik gösteriyor. Tam nedeni neydi hatırlamıyorum maalesef.

Hocam 2-3 saat sonra tekrar test yapın hâlâ yavaşsa müşteri hizmetlerini arayın. Dediğim gibi internet hızı saatten saate göre değişiklik gösteriyor. Tam nedeni neydi hatırlamıyorum maalesef.
Hocam şimdi modemi kapatıp 10sn bekledim ve portu tam çıkaramadım ama azcık çıktı tam oturtup açtım ve 28 mbps oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı