İnternet hızı çok düşük

Wi-Fi ile bağlanıyorsan kablo ile bağlan hızlanır onun dışında paketi değiştirmekten başka yapacak bir şey yok.

Dostum kesinlikle en kısa sürede türknet geçişi yapmalısın, altyapını görüşüp kontrol ettir uygunsa geçiş yap tahaatünün bir kısmınıda karşıyorlar.

Hocam Fortnite indirmesi başlatın. Daha sonra görev yöneticisine girin ve Epic Games Launcher'in kaç Mbps internet kullandığına bakın. 8'e dayanıyorsa bir problem yoktur.

Wi-Fi ile bağlanıyorsan kablo ile bağlan hızlanır onun dışında paketi değiştirmekten başka yapacak bir şey yok.

Hocam 8Mbps internet kabloluya geçince ne kadar hızlanabilir ki zaten 8Mbps 600-800 kb/s download demek oluyor, sadece kopmaları engeller.

Benimki o kadar bile olmuyor.

Kardeşim buradan oraya müdahale etmemizi beklemiyorsun herhalde. Sana yapman gerekenleri söylüyorum hiç takmıyorsun. Hani daha ne yapmamızı istiyorsun anlamış değilim. 8 Mbps internetin tamamını kullanabiliyorsan problem yok. Çünkü paketin bu kadar. Eğer kullanamıyorsan bağlantı tarafında veya sağlayıcı tarafında sıkıntı olmuş olabilir. Dediklerimizi yap ona göre çözüm üretelim.

Altyapı sorgulamadan başkanı bir, TurkNet, Netspeed yazıp İnternete.

Türk Telekom'sa normal .(Türk Telekom fanboyları durmamış yerinde.)
Türk Telekom ile ne alakası var konunun anlamadım? Ben 2 senedir kullanıyorum, mahallemizde alt yapı olduğu için çoğu internet sağlayıcısından daha iyi hizmet veriyor. Ayrıca çoğu internet alt yapıyı Türk Telekomdan alıyor yanlış bilmiyorsam.

İfadeler: m47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…