ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #21 Harleen dedi: Türk Telekom ile ne alakası var konunun anlamadım? Ben 2 senedir kullanıyorum, mahallemizde alt yapı olduğu için çoğu internet sağlayıcısından daha iyi hizmet veriyor. Ayrıca çoğu internet alt yapıyı Türk Telekomdan alıyor yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Kesinti oluyor. Bir de hızı normalden az veriyor, bazı evlere.
Harleen dedi: Türk Telekom ile ne alakası var konunun anlamadım? Ben 2 senedir kullanıyorum, mahallemizde alt yapı olduğu için çoğu internet sağlayıcısından daha iyi hizmet veriyor. Ayrıca çoğu internet alt yapıyı Türk Telekomdan alıyor yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Kesinti oluyor. Bir de hızı normalden az veriyor, bazı evlere.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #22 ErenTMZ dedi: Kesinti oluyor. Bir de hızı normalden az veriyor, bazı evlere. Genişletmek için tıkla... Belli evlerde oluyorsa o zaman genelleme yapmanın bir anlamı yok değil mi?
ErenTMZ dedi: Kesinti oluyor. Bir de hızı normalden az veriyor, bazı evlere. Genişletmek için tıkla... Belli evlerde oluyorsa o zaman genelleme yapmanın bir anlamı yok değil mi?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 23 Mart 2021 #23 Mesajları okudum da, 8 Mbps'lik interneti 1 Gbps yapmamızı beklemiyorsundur? 8 Mbps ise 8 Mbps olarak kullanırsın yapacak birşey yok.
Mesajları okudum da, 8 Mbps'lik interneti 1 Gbps yapmamızı beklemiyorsundur? 8 Mbps ise 8 Mbps olarak kullanırsın yapacak birşey yok.