3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 11 Haziran 2021 #1 1 MB/s'yi zor bulan internetim bir anda 17, sonra 27, sonra 7 MB/s'ye fırladı. Bu durum normal mi?
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 11 Haziran 2021 #2 Saldırılar arttı. Poniva Firewall Canlı Siber Saldırı Haritası | Canlı Siber Tehdit | Cyber Threat Map | Gerçek Zamanlı Saldırı | Tehdit Merkezi
Saldırılar arttı. Poniva Firewall Canlı Siber Saldırı Haritası | Canlı Siber Tehdit | Cyber Threat Map | Gerçek Zamanlı Saldırı | Tehdit Merkezi
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 11 Haziran 2021 #3 Aladdin Keykubad dedi: Saldırılar arttı. Poniva Firewall Canlı Siber Saldırı Haritası | Canlı Siber Tehdit | Cyber Threat Map | Gerçek Zamanlı Saldırı | Tehdit Merkezi Genişletmek için tıkla... Tamam bunu biliyorum da internetin fırlamasından çok yavaşlaması gerekmez mi? Anlamadığım nokta burası.
Aladdin Keykubad dedi: Saldırılar arttı. Poniva Firewall Canlı Siber Saldırı Haritası | Canlı Siber Tehdit | Cyber Threat Map | Gerçek Zamanlı Saldırı | Tehdit Merkezi Genişletmek için tıkla... Tamam bunu biliyorum da internetin fırlamasından çok yavaşlaması gerekmez mi? Anlamadığım nokta burası.
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 11 Haziran 2021 #4 387354 dedi: Tamam bunu biliyorum da internetin fırlamasından çok yavaşlaması gerekmez mi? Anlamadığım nokta burası. Genişletmek için tıkla... Saldırılar çok arttı ve ülkemizin interneti mahvoldu forumda çok kişi internetini soruyor. Yani her şey altüst oldu artabilir de azabilir de.
387354 dedi: Tamam bunu biliyorum da internetin fırlamasından çok yavaşlaması gerekmez mi? Anlamadığım nokta burası. Genişletmek için tıkla... Saldırılar çok arttı ve ülkemizin interneti mahvoldu forumda çok kişi internetini soruyor. Yani her şey altüst oldu artabilir de azabilir de.
asinern Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 Aladdin Keykubad dedi: Saldırılar çok arttı ve ülkemizin interneti mahvoldu forumda çok kişi internetini soruyor Genişletmek için tıkla... Hocam internetimiz hariç bize başka zararı var mı ?
Aladdin Keykubad dedi: Saldırılar çok arttı ve ülkemizin interneti mahvoldu forumda çok kişi internetini soruyor Genişletmek için tıkla... Hocam internetimiz hariç bize başka zararı var mı ?
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 11 Haziran 2021 #6 Aladdin Keykubad dedi: Saldırılar çok arttı ve ülkemizin interneti mahvoldu forumda çok kişi internetini soruyor. Yani her şey altüst oldu artabilir de azabilir de. Genişletmek için tıkla... O zaman ben şanslılardanım benim net uçuyor yehuuu!
Aladdin Keykubad dedi: Saldırılar çok arttı ve ülkemizin interneti mahvoldu forumda çok kişi internetini soruyor. Yani her şey altüst oldu artabilir de azabilir de. Genişletmek için tıkla... O zaman ben şanslılardanım benim net uçuyor yehuuu!
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 11 Haziran 2021 #7 asinern dedi: Hocam internetimiz hariç bize başka zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum
asinern dedi: Hocam internetimiz hariç bize başka zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum