sparkley1337 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, yeni bir internete geçmiş bulunmaktayım internetten anlamadığım için hız testi sonuçlarından da anlamıyorum. Ping: 8 ms. Download: 50.1. Jitter: 2 ms. Upload: 19.1. Bu internete 110 TL vereceğim aylık fiyata göre performansı ideal midir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Merhabalar, yeni bir internete geçmiş bulunmaktayım internetten anlamadığım için hız testi sonuçlarından da anlamıyorum. Ping: 8 ms. Download: 50.1. Jitter: 2 ms. Upload: 19.1. Bu internete 110 TL vereceğim aylık fiyata göre performansı ideal midir?
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #2 Hocam sanırım Turkcell Superonline'ye geçtiniz. Değerleriniz gayet iyi. Fiyatta makul denilebilir. Ama 1 Haziran'dan sonra upload hızlarınızın düşeceğini unutmayın yeter.
Hocam sanırım Turkcell Superonline'ye geçtiniz. Değerleriniz gayet iyi. Fiyatta makul denilebilir. Ama 1 Haziran'dan sonra upload hızlarınızın düşeceğini unutmayın yeter.
sparkley1337 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #3 Yener Mesut dedi: Hocam sanırım Turkcell Superonline'ye geçtiniz. Değerleriniz gayet iyi. Fiyatta makul denilebilir. Ama 1 Haziran'dan sonra upload hızlarınızın düşeceğini unutmayın yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi günler.
Yener Mesut dedi: Hocam sanırım Turkcell Superonline'ye geçtiniz. Değerleriniz gayet iyi. Fiyatta makul denilebilir. Ama 1 Haziran'dan sonra upload hızlarınızın düşeceğini unutmayın yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi günler.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 15 Kasım 2021 #4 sparkley1337 dedi: Merhabalar, yeni bir internete geçmiş bulunmaktayım internetten anlamadığım için hız testi sonuçlarından da anlamıyorum. Ping: 8 ms. Download: 50.1. Jitter: 2 ms. Upload: 19.1. Bu internete 110 TL vereceğim aylık fiyata göre performansı ideal midir? Genişletmek için tıkla... Yeterli çok düşük değil ama böyle oyun oynayayım ara sıra video izlerim falan oldukça iyi rahat 1080p video kaldırır.
sparkley1337 dedi: Merhabalar, yeni bir internete geçmiş bulunmaktayım internetten anlamadığım için hız testi sonuçlarından da anlamıyorum. Ping: 8 ms. Download: 50.1. Jitter: 2 ms. Upload: 19.1. Bu internete 110 TL vereceğim aylık fiyata göre performansı ideal midir? Genişletmek için tıkla... Yeterli çok düşük değil ama böyle oyun oynayayım ara sıra video izlerim falan oldukça iyi rahat 1080p video kaldırır.