MrClown
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar Şubat ayı başlarında internetimde kopmalar yaşıyordum. Yarım saat içerisinde 5-6 kez gidip geliyordu. Bunun için Türk Telekom'u aradım ve güncelleme yapmaları gerektiğini söyledikten sonra güncellemeyi yaptı ve kopma sorunum düzeldi. Bu kopmaları yaşamadan önce 18 Mbps internete sahiptim. Daha sonra kotayı aştım ve geceleri saat 2-8 arası AKK işleve girmediğinden hızımın 12 Mbps'e düştüğünü gördüm. Türk Telekom'u tekrar arasam da AKK aşmış olduğumdan müdahale edemediklerini söylediler.
Şu an ay başı ve AKK yenilenmiş durumda. Fakat indirme yapmaya çalıştığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum, download hızım 1.2MB/s'i geçmiyor. Türk Telekom'u aradım fakat internette herhangi bir sorun olmadığını modemi kapatıp açmam gerektiğini söyleyerek geçiştirdi. Biraz araştırdıktan sonra xDSL istatistikleri denilen, kopma sorunlarını çözmek amacıyla hızı düşürmeyi gerektiren bir sistem olduğunu keşfettim. İçerik olarak her ne kadar anlamasam da sizin yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. xDSL değerlerimin bulunduğu resmi de şöyle bırakıyorum:
Şu an ay başı ve AKK yenilenmiş durumda. Fakat indirme yapmaya çalıştığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum, download hızım 1.2MB/s'i geçmiyor. Türk Telekom'u aradım fakat internette herhangi bir sorun olmadığını modemi kapatıp açmam gerektiğini söyleyerek geçiştirdi. Biraz araştırdıktan sonra xDSL istatistikleri denilen, kopma sorunlarını çözmek amacıyla hızı düşürmeyi gerektiren bir sistem olduğunu keşfettim. İçerik olarak her ne kadar anlamasam da sizin yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. xDSL değerlerimin bulunduğu resmi de şöyle bırakıyorum:
Son düzenleyen: Moderatör: