İnternet hızı düştü

xepadd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dünden beri internetim gidip geliyor ve malum bugün teknik servisi aradık 48 saat içerisinde geleceğini söylediler. Bende bir Speedtest yapayım derken downloadım 16 upload ise 0.48 olduğunu gördüm ve pingin 255 olduğunu. Normalde download 30 civarı upload 6-7 civarı takılıyordu. Benim internet konusunda bir bilgim yok o yüzden size sormak istedim. Acaba internet falan mı çöküyor? Yardımci olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taksim'de patlama olunca internet hızının yarısını kestiler ondan etkilenmiş olabilirsin.

Modemin arkasındaki DSL kablosunu(gri kablo) çıkartıp tekrar takar mısınız?(internetiniz gidip gelecektir isterseniz modemi kapatın) bende de oluyor bazen düzeliyor genellikle.

Taksim'de patlama olunca internet hızının yarısını kestiler ondan etkilenmiş olabilirsin.

2 gün oldu düzelttiler diye biliyorum tek yaşayan benim galiba.

Modemin arkasındaki DSL kablosunu(gri kablo) çıkartıp tekrar takar mısınız?(internetiniz gidip gelecektir isterseniz modemi kapatın) bende de oluyor bazen düzeliyor genellikle.

Kablo çok hassas duruyor kopma falan olmaz değil mi

İfadeler: TH6
2 gün oldu düzelttiler diye biliyorum tek yaşayan benim galiba.

Kablo çok hassas duruyor kopma falan olmaz değil mi

Yavaş ve dikkatli olursanız kopmaz merak etmeyin. Çentiğine bastırmayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…