İnternet hızı gereksiz şekilde sınırlanıyor

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce bunun hakkında bir konu açmıştım ancak sorun kendiliğinden 3 gün sonunda düzelmişti, bugün yine aynı şeyi yaşıyorum. Benim kullandığım TTNET paketi, 16Mbps download ve 4Mbps upload hızı içeriyor. Son iki hafta öncesine kadar bu hızları normal şekilde alıyordum. Sonrasında bu sınırlama gelmeye başladı, modem arayüzünde bakıyorum maksimum veri oranını 4Mbps gösteriyor, benim de hızım 4Mbps üstüne çıkmıyor o yüzden, 4350 Kbps'e sınırlanmış. Ben Speedtest yaptığımda 4.3 Mbps download alıyorum ama sabit, hiç oynamıyor, bu da üstünü verdiğini ama modemin sınırladığını gösterir. Müşteri hizmetlerini aradık, internet hız sorunu olayını seçtiğimizde daha gerçek bir insana bağlamadan, robot tespit edip bize şöyle bir cevap verdi, "İnternet hızınızda yavaşlık tespit edildi, arıza kaydınız oluşturuldu en kısa zamanda çözülmesini umuyoruz." Sonra kapattık, 10dk bekledik modem arayüzüne baktığımda maximum veri oranı 8Mbps oranına gelmişti. Dedim tamam 8Mbps'te kullanabiliriz şimdilik sorun yok. Ama 5 dakika sonra, daha da saçma bir olay oldu. İnternet hızımı yine 4Mbps'e sınırladılar, bir de üstüne 4 olan upload hızımı 2'ye sınırladılar. Arkadaşlar lütfen boş boş ISP değişmemi önermeyin, cayma bedelini benim için ödeyecek paranız varsa değişeyim ISP.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı