Bence her zaman için çok düşük. Normalde paketim 16 Mbps ama bize verilen 8 Mbps. Hatta sıkıntı varmış. Değiştirmek için 400TL civarı bir şey istiyorlar. Değiştirmiyoruz o yüzden. Memdun da değilim .
Bence her zaman için çok düşük. Normalde paketim 16 Mbps ama bize verilen 8 Mbps. Hatta sıkıntı varmış. Değiştirmek için 400TL civarı bir şey istiyorlar. Değiştirmiyoruz o yüzden. Memdun da değilim .
Sen yine iyisin aylık 120 tl ödüyorum türktelekom Tivibu felanda var ama kanallar kapalı izlemiyoruz hiç normal uyduda var evde yani tek bir televizyona çift uydu kullanıyoruz 15 16 hız alıyorum çok fazla değilmi sözleşme bitsin kapattıracağız zaten.
Eskiden oyunlar, filmler ve fotoğrafların boyutları çok çok daha ufaktı ve bu bağlantıyla idare edilebilirdi ama şimdi bir oyun olmuş 80 GB. Avatarına fotoğraf yüklesen onda bile kasar.