İnternet hızı kaç Mbps?

1881mirac

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaptığım hız testinde eklediğim görseldeki sonuçları aldım. İnternetim kaç Mbps acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20240807_184741.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 109
Kesin bir sonuç söyleyemem ama 50 Mbps olabilir. Kablolu mu deniyorsun? En net bilgi için müşteri hizmetlerini aramalısın. İndirme ve yükleme hızlarını soruyorsan yukarıdaki arkadaş cevaplamış zaten.

Sen 50 Mbps paket kullanıyorsundur.
KabloNet'in 100 Mbps internet paketini aldım ancak şu ana dek en fazla ulaşabildiğim indirme hızı bu. Sizce ne yaparsam bu sorunu çözebilirim? Modemi incelediler ve modemde bir sorun yok dediler.

Wifi 2.4Ghz bandında maksimum 50mbps hız verir internetiniz bu hızdan yüksek olabilir en iyi sonuç için ethernet kablosunu bilgisayarınıza bağlayıp test yapabilir sonucu buraya yükleyebilirsiniz

KabloNet'in 100 Mbps internet paketini aldım ancak şu ana dek en fazla ulaşabildiğim indirme hızı bu. Sizce ne yaparsam bu sorunu çözebilirim? Modemi incelediler ve modemde bir sorun yok dediler.
Hocam wifi dan mı test yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…