snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 21 Ekim 2020 #11 Patrixcs dedi: @snrkaan yalnız kota kalkalı 2 yıl olacak . Genişletmek için tıkla... Hayır kotalı paket kullanıyorum. Kota bitince tık kesiyorlar. Haberiniz yok herhalde değişmedi o düzen aynen devam Türk Telekom'un paketlerinden bakabilirsiniz. Utanç resmen.
Patrixcs dedi: @snrkaan yalnız kota kalkalı 2 yıl olacak . Genişletmek için tıkla... Hayır kotalı paket kullanıyorum. Kota bitince tık kesiyorlar. Haberiniz yok herhalde değişmedi o düzen aynen devam Türk Telekom'un paketlerinden bakabilirsiniz. Utanç resmen.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 21 Ekim 2020 #12 feahleinda_ dedi: O AKK hala sınırlı kotalar var aslında AKK'de var ama sözde kalktı . Genişletmek için tıkla... Bende kota yok ama hiç görmedim kotalı paket.
feahleinda_ dedi: O AKK hala sınırlı kotalar var aslında AKK'de var ama sözde kalktı . Genişletmek için tıkla... Bende kota yok ama hiç görmedim kotalı paket.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 21 Ekim 2020 #13 Tüm video boyunca adamın televizyonunu izledim hipnoz oldum resmen. Konuya gelirsek adam haklı diyecek veya ekleycek bir şeyim yok ama şunu da demek isterim: Keşke ülkecek tek derdimiz bu olsa. Sanmıyorum düzeleceğini, bu durumu kabullenmek de istemiyorum napacağız bilmiyorum.
Tüm video boyunca adamın televizyonunu izledim hipnoz oldum resmen. Konuya gelirsek adam haklı diyecek veya ekleycek bir şeyim yok ama şunu da demek isterim: Keşke ülkecek tek derdimiz bu olsa. Sanmıyorum düzeleceğini, bu durumu kabullenmek de istemiyorum napacağız bilmiyorum.