emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mayıs 2023 #11 Şükürler olsun dedi: Hocam size bir sorum olacakti iste tecnopatda ben konu olusturdum ve olusturam konuma birisi cevapladi cevaplan kisikle ayri yani onunla ben birlekde konusabilirmiyim. Ev interneti. Evet ev interneti. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Konuyu anlayamadım kusura bakmayın
Şükürler olsun dedi: Hocam size bir sorum olacakti iste tecnopatda ben konu olusturdum ve olusturam konuma birisi cevapladi cevaplan kisikle ayri yani onunla ben birlekde konusabilirmiyim. Ev interneti. Evet ev interneti. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Konuyu anlayamadım kusura bakmayın
Şükürler olsun Femtopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #12 emircandan dedi: Merhabalar. Konuyu anlayamadım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kusura bakmayin bunu ben yanlislikla yazmisim galiba. MzK48 dedi: İlk önce altyapı değerlerinizi bilmemiz lazım eğer ev interneti ise kullandığınız. Genişletmek için tıkla... Abi merhaba MzK48 dedi: İlk önce altyapı değerlerinizi bilmemiz lazım eğer ev interneti ise kullandığınız. Genişletmek için tıkla... Abi sana bir sorum olacaktida Son düzenleme: 21 Mayıs 2023
emircandan dedi: Merhabalar. Konuyu anlayamadım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kusura bakmayin bunu ben yanlislikla yazmisim galiba. MzK48 dedi: İlk önce altyapı değerlerinizi bilmemiz lazım eğer ev interneti ise kullandığınız. Genişletmek için tıkla... Abi merhaba MzK48 dedi: İlk önce altyapı değerlerinizi bilmemiz lazım eğer ev interneti ise kullandığınız. Genişletmek için tıkla... Abi sana bir sorum olacaktida