İnternet hızı nasıl yükseltilir?

Bütçe
1000 TL
Ama kurması biraz riskli, çünkü bu router'in 2 veya daha fazla modeli var giga, gigabit gibi ve benim aldığımda hangisi olduğu yazmuyordu, eğer yanlış modelin sürümünü kurarsam cihaz brick oluyor ve sonra daha da uğraştırıyor. bu yüzden aldığım model gelince arkadaşıma fotoğrafını attım, bendeki de bu dedi cihazı ona verdim kurulumu yapması için kendisi doğru yazılım sürümünü biliyor. ama eğer aldığınızda üstünde giga veya gigabit yazıyorsa sorun yok kurulumu kolay. sahibindende 490 liraya bir ilan var pazarlıkla 400-450'ye alırsınız diye düşünüyorum isterseniz link atayım.

Param Güvende'si var, sıkıntı olursa anında iade edebilirsiniz. Hem de gigabit versiyonu, diğer versiyonlara göre hız limiti daha yüksek (1000mbps) ve kurulum olarak daha kolay. Sadece adaptörü gerçek değil, kalitesiz çıkarsa değiştirirsiniz. Satıcı da güvenilir, 1000 satışı var.

Çok sağ olun size minnettarım ama zahmet olmazsa linkini atabilir misiniz çünkü ben şimdi baktm ve neredeyse fiyatları 1500 lira bazlarında geziyor.

Çok sağ olun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…