swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #11 gutslquaz dedi: a antenli modeme geçin veya kablolu baglantı kurun cok kotu bu internet, benim kablo 15 metre olmasına ragmen 92mbps veriyor Genişletmek için tıkla... kablonun uzunluğu ile ne alaka mbps değeri?
gutslquaz dedi: a antenli modeme geçin veya kablolu baglantı kurun cok kotu bu internet, benim kablo 15 metre olmasına ragmen 92mbps veriyor Genişletmek için tıkla... kablonun uzunluğu ile ne alaka mbps değeri?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.858 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #12 gutslquaz dedi: Cok kotu bu sartlarda hocam Genişletmek için tıkla... Şu an bizde 12 Mbps Superonline var ve arkadaşla benzer değerler alıyoruz bu şartlarda dediğiniz gibi berbat.
gutslquaz dedi: Cok kotu bu sartlarda hocam Genişletmek için tıkla... Şu an bizde 12 Mbps Superonline var ve arkadaşla benzer değerler alıyoruz bu şartlarda dediğiniz gibi berbat.
gutslquaz Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #13 swertY dedi: kablonun uzunluğu ile ne alaka mbps değeri? Genişletmek için tıkla... 5 metre kablo kullandıgım sıra 125 mbps alıyordum
swertY dedi: kablonun uzunluğu ile ne alaka mbps değeri? Genişletmek için tıkla... 5 metre kablo kullandıgım sıra 125 mbps alıyordum
mrg4dget Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Android... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2023 #14 MaskülenBiri dedi: İnternetim çok yavaş ve bir test yapayım VPN'de kullanmıyorum değerler nasıl? Eki Görüntüle 1964101 Genişletmek için tıkla... Bu mesajı nasıl attınız hocam bir de görsel falan yüklemişsiniz, umarım farklı bir internettesinizdir çünkü buna internet denilmez.
MaskülenBiri dedi: İnternetim çok yavaş ve bir test yapayım VPN'de kullanmıyorum değerler nasıl? Eki Görüntüle 1964101 Genişletmek için tıkla... Bu mesajı nasıl attınız hocam bir de görsel falan yüklemişsiniz, umarım farklı bir internettesinizdir çünkü buna internet denilmez.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 1 Ekim 2023 #15 Çok iyi, güldük sağ olasın. Şimdi git modemini çöpe at ki bir daha yaşanmasın. İnternet değerlerim ne durumda? İnternetim biraz yavaş siteler falan yavaş açılıyor VPN de kullanmıyorum bir test yapayım dedim sizce değerler iyi mi, pek anlamam bu konulardan. www.technopat.net İnternetim nasıl? İnternetim çok yavaş ve bir test yapayım dedim, değerler ne durumda? www.technopat.net
Çok iyi, güldük sağ olasın. Şimdi git modemini çöpe at ki bir daha yaşanmasın. İnternet değerlerim ne durumda? İnternetim biraz yavaş siteler falan yavaş açılıyor VPN de kullanmıyorum bir test yapayım dedim sizce değerler iyi mi, pek anlamam bu konulardan. www.technopat.net İnternetim nasıl? İnternetim çok yavaş ve bir test yapayım dedim, değerler ne durumda? www.technopat.net
gutslquaz Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #16 sweiss dedi: Çok iyi, güldük sağ olasın. Şimdi git modemini çöpe at ki bir daha yaşanmasın. İnternet değerlerim ne durumda? İnternetim biraz yavaş siteler falan yavaş açılıyor VPN de kullanmıyorum bir test yapayım dedim sizce değerler iyi mi, pek anlamam bu konulardan. www.technopat.net İnternetim nasıl? İnternetim çok yavaş ve bir test yapayım dedim, değerler ne durumda? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Arkadas troll herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2023
sweiss dedi: Çok iyi, güldük sağ olasın. Şimdi git modemini çöpe at ki bir daha yaşanmasın. İnternet değerlerim ne durumda? İnternetim biraz yavaş siteler falan yavaş açılıyor VPN de kullanmıyorum bir test yapayım dedim sizce değerler iyi mi, pek anlamam bu konulardan. www.technopat.net İnternetim nasıl? İnternetim çok yavaş ve bir test yapayım dedim, değerler ne durumda? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Arkadas troll herhalde.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 1 Ekim 2023 #17 Ödemedin dimi faturayı?
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2023 #18 Leon Dayı dedi: Şu an bizde 12 Mbps Superonline var ve arkadaşla benzer değerler alıyoruz bu şartlarda dediğiniz gibi berbat. Genişletmek için tıkla... Bizde 16 mbps var TT 13MBPS falan alıyoruz.
Leon Dayı dedi: Şu an bizde 12 Mbps Superonline var ve arkadaşla benzer değerler alıyoruz bu şartlarda dediğiniz gibi berbat. Genişletmek için tıkla... Bizde 16 mbps var TT 13MBPS falan alıyoruz.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.858 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #19 gutslquaz dedi: Arkadas troll herhalde. Genişletmek için tıkla... Kesin troll o konuları görünce şaşırdım.
gutslquaz dedi: Arkadas troll herhalde. Genişletmek için tıkla... Kesin troll o konuları görünce şaşırdım.
qstewie2K Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #20 Hangi internet hocam bu söyleyinde uzak duralım