2 gün boyunca kimse bağlanmadı internete. Müşteri hizmetlerini aradığımızda internet hatlarını yanlışlıkla kapadığımızı WPS'i falan kapadığımızı söyledi, geri açtık şimdi. Bağlandığımda böyle. Sizce bug falan mı yoksa gerçek midir?
Dostum Turkcell bu hafta sonuna özel tüm fiber kullanıcılarına 1000 Megabit interneti deneyimlemeleri için fırsat sundu. Türkiye genelinde Turkcell fiber kullananların internet hızı coştu.
Olma bence kanka Turkcell 1 gbit verdi ama 105 Mbps'sini kullanabiliyorum geri kalan 20 Mbps bayildi normalde paketim 200 Mbit ama ben 21 22 Mbps'ini kullanabiliyorum ve hiç stabilde değil kayip 3 Mbps = 24 Mbit 1 gbitteki kayip 160 Mbit ping degerleride cok kotu Tekirdağ'da yani İstanbul'a yakin bir yerdeyim Almanya 48 ping TR serveri 7-8 ping aliyorum benim burada Türk Telekom VDSL kullanan arkadas daha az ping aliyor sen dusun.
Yok hizlar tamamen normal hatta belki 1000 Mbps olmustur ama kaldirmadigi icin verememislerdir sadece uploadi 100 yapmislardir 1 2 gun sonra duzelecek 100'e 10 ya da yaptiysan 20 olacak iyi kullanimlar.
Simetrik görünüyor internetiniz. 100 Mbps simetrik paket ise normal. Turkcell kullanıcıyım ve şu anda 20 Mbps upload hızını geçemiyorum. Fazladan verdikleri bir şey yok yani. 936/20 alıyorum test sonuçlarında.
Simetrik görünüyor internetiniz. 100 Mbps simetrik paket ise normal. Turkcell kullanıcıyım ve şu anda 20 Mbps upload hızını geçemiyorum. Fazladan verdikleri bir şey yok yani. 936/20 alıyorum test sonuçlarında.
İnternet simetrik degil 2 gunlugune boyle oldu sadece 936/20 normal fakat Single test ile yaptiginizda gercek hizini goreceksiniz uploadda değil de dowloadda bayağı bir dusus olacak.
@CryCasher 500 Mbps altını görmem single yapsam da. 2 günlük değişen hiçbir şey yok. Onlar bir kenara. Konu sahibi nerdeyse 100 mbps upload almış, benim de almam gerekirdi Turkcell kaynaklı bir şey olsaydı. Her şey aylardır olduğu yerde duruyor.