Lhyteria Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Yeni sisteme geçtim Wi-Fi'si yoktu ben de Ethernet'e bağladım ama 5MB olması gereken indirme hızı 500KB. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Yeni sisteme geçtim Wi-Fi'si yoktu ben de Ethernet'e bağladım ama 5MB olması gereken indirme hızı 500KB. Sorun nedir?
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Daha detaylı bilgi vermediğiniz sürece size yardımcı olamayız.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test sonucunuzu paylaşır mısınız?
elendil of numenor Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 55 1 Ağustos 2023 #4 Lhyteria dedi: Yeni sisteme geçtim Wi-Fi'si yoktu ben de Ethernet'e bağladım ama 5MB olması gereken indirme hızı 500KB. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... speedtest'ten hız testi ve modem arayüzündeki hat değerlerinin fotolarını atın
Lhyteria dedi: Yeni sisteme geçtim Wi-Fi'si yoktu ben de Ethernet'e bağladım ama 5MB olması gereken indirme hızı 500KB. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... speedtest'ten hız testi ve modem arayüzündeki hat değerlerinin fotolarını atın
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #5 Lhyteria dedi: Yeni sisteme geçtim Wi-Fi'si yoktu ben de Ethernet'e bağladım ama 5MB olması gereken indirme hızı 500KB. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Sisteme işletim sistemini yeni kurduysanız arka planda bir sürü güncelleme yüklüyor olabilir.
Lhyteria dedi: Yeni sisteme geçtim Wi-Fi'si yoktu ben de Ethernet'e bağladım ama 5MB olması gereken indirme hızı 500KB. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Sisteme işletim sistemini yeni kurduysanız arka planda bir sürü güncelleme yüklüyor olabilir.