İnternet hızı olması gerekenden yavaş

kipchak

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar (Wi-Fi yolu ile) bilgisayara bazı oyunlar indirmeye çalışıyorum. Fakat 5GB oyunu bile indirmem saat bulmaya başladı. Ve sırf hızlı insin diye artık tarayıcı bile değiştirdim. Brave ve Edge'de aynı sorun var. Ve sanırsam tarayıcı fark etmiyor. İnternet hızında mı sorun var diye baktım. Saniyede 1 MB bile yok. Bir sınırlandırma mı var bilmiyorum. Gerekli görselleri koyuyorum.

1721035262419.png

Burada neden sadece %10 kullanılıyor? Bunu yükseltemez miyiz?

1721035477420.png

1721035588454.png

Aynı hız testini dün yaptığımda değişik bir biçimde upload 4Mbps idi. Download gene aynıydı.

1721035671138.png

Bu aralar (Wi-Fi yolu ile) bilgisayara bazı oyunlar indirmeye çalışıyorum. Fakat 5GB oyunu bile indirmem saat bulmaya başladı. Ve sırf hızlı insin diye artık tarayıcı bile değiştirdim. Brave ve Edge'de aynı sorun var. Ve sanırsam tarayıcı fark etmiyor. İnternet hızında mı sorun var diye baktım. Saniyede 1 MB bile yok. Bir sınırlandırma mı var bilmiyorum. Gerekli görselleri koyuyorum.

Eki Görüntüle 2253091

Eki Görüntüle 2253096

Eki Görüntüle 2253097

Aynı hız testini dün yaptığımda değişik bir biçimde upload 4Mbps idi. Download gene aynıydı.

Eki Görüntüle 2253098

VDSL kullanıyorsun sanırım hat değerlerini atar mısın?

Eki Görüntüle 2253091

Eki Görüntüle 2253096

Eki Görüntüle 2253097

Eki Görüntüle 2253098
Welcome to Türkiye

Eki Görüntüle 2253091

Eki Görüntüle 2253096

Eki Görüntüle 2253097

Eki Görüntüle 2253098
Modemde sıkıntı olabilir normalde bizimde internet olması gerekenden çok yavaşti acaba altyapıdan mı derken aradik çağırdık modemi zar zor değiştirttik ve sorun çözuldu.testi telefondan felan deneyin bir de.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240715_125328_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_20240715_125328_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 23
Modemde sıkıntı olabilir, kablolu şekilde deneyebilirsin. Bir de kontrol et ödenmeyen bir borcun var mı yada geç ödediğin? Türk Telekom bazen geç ödeyince kısıt koyuyor arayınca düzeltiyordu, bir çok sefer yaşadım.
Kablolu bir şekilde de çok denedim. Fakat onun için ayrı konu açacağım ama gene de söyleyeyim, kablolu takınca ne modemde LAN ışığı yanıyor ne bilgisayar kabloyu görüyor. Evde 2 3 kablo vardı hepsi de aynı sonucu verdi. Ama eski kablolar. Bilgisayar sürücüleri midir artık kablolar mi bozuk bilemedim.

Kablolu bir şekilde de çok denedim. Fakat onun için ayrı konu açacağım ama gene de söyleyeyim, kablolu takınca ne modemde lan ışığı yanıyor ne bilgisayar kabloyu görüyor. Evde 2 3 kablo vardı hepsi de aynı sonucu verdi. Ama eski kablolar. Bilgisayar sürücüleri midir artık kablolar mi bozuk bilemedim.

İnternet paketini yükseltmen gerekiyor aldığın değer normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı