İnternet hızı olması gerekenden yavaş

kipchak

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar (Wi-Fi yolu ile) bilgisayara bazı oyunlar indirmeye çalışıyorum. Fakat 5GB oyunu bile indirmem saat bulmaya başladı. Ve sırf hızlı insin diye artık tarayıcı bile değiştirdim. Brave ve Edge'de aynı sorun var. Ve sanırsam tarayıcı fark etmiyor. İnternet hızında mı sorun var diye baktım. Saniyede 1 MB bile yok. Bir sınırlandırma mı var bilmiyorum. Gerekli görselleri koyuyorum.

Burada neden sadece %10 kullanılıyor? Bunu yükseltemez miyiz?

Aynı hız testini dün yaptığımda değişik bir biçimde upload 4Mbps idi. Download gene aynıydı.

VDSL kullanıyorsun sanırım hat değerlerini atar mısın?

Welcome to Türkiye

Modemde sıkıntı olabilir normalde bizimde internet olması gerekenden çok yavaşti acaba altyapıdan mı derken aradik çağırdık modemi zar zor değiştirttik ve sorun çözuldu.testi telefondan felan deneyin bir de.

Modemde sıkıntı olabilir, kablolu şekilde deneyebilirsin. Bir de kontrol et ödenmeyen bir borcun var mı yada geç ödediğin? Türk Telekom bazen geç ödeyince kısıt koyuyor arayınca düzeltiyordu, bir çok sefer yaşadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240715_125328_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 23
Kablolu bir şekilde de çok denedim. Fakat onun için ayrı konu açacağım ama gene de söyleyeyim, kablolu takınca ne modemde LAN ışığı yanıyor ne bilgisayar kabloyu görüyor. Evde 2 3 kablo vardı hepsi de aynı sonucu verdi. Ama eski kablolar. Bilgisayar sürücüleri midir artık kablolar mi bozuk bilemedim.

İnternet paketini yükseltmen gerekiyor aldığın değer normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…