Arkadaşlar selam, öncelikle internet indirme hızım 500 yükleme hızım ise 50-70 arası. Bilgisayarda bu değerlere yükleme hızı için ulaşıyorum fakat indirme hızı için ulaşamıyorum. Hiçbir sorun yoktu, bir anda olmaya başladı. + Ethernet kablosu kullanıyorum. Telefonda hiçbir sıkıntı yok modem yakınında 500 Mbps indirme-yükleme hızına ulaşıyorum. Ayrıca Kaspersky ile dün hem tam tarama hem de hızlı tarama yaptım, hiçbir sorun yok. Ekte Görev Yöneticisi'ni paylaştım. Çok fazla Opera olmasının sebebi fazla sekme açık olması. Sekmeler kapalı olarak farklı tarayıcıdan da hız testi yaptım sonuç yine aynı.
Steam'de ise indirme hızı bu şekilde:
Ağ ayarlarımda da böyle yazıyor, anlam veremedim.
Yakın zamanda internet paketimi 250'den 500'e çıkarttım. Fakat çıkartmadan hemen öncesinde veya sonrasında bir şey indirmediğim için durum bunla mı alakalı bilgim yok.
Arkadaşlar yaklaşık 1.30 saattir uğraştığım sorunu, modemi 2-3 kere resetlememe rağmen çözememiştim. Şimdi ethernet kablosunu modem üzerinden LAN 1'den LAN 4'e bağladım düzeldi. Konu kapanabilir, teşekkürler.. Bu kadar kolay şeyden sorunu çözebileceğimi hiç ummamıştım.