İnternet hızı oyunda değişmedi

eriyen şeker

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu sabah 35Mbps olan ınternetımı 100Mbps yaptım daha onceden Valorant'ta 33 pıng alırken sımdıde 33 pıng alıyorum çözümü bılen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Ek olarak telefonda hız degıstı ama PC'de degısmedı.

Son düzenleme:
Speedtest sitesinde hız testi yaptığınız zaman download hızınız kaç? 100'e yakınsa sorun yoktur. Başka oyunlarda ki Türk sunucularında düşük ping alıyorsan sorun Valorant sunucularındadır.

1734164625317.png

Son oyuncudada denedim hala aynı pıng var.

Sunucularda sorun olabilir bir de ms Config'de hizmetler kısmında Windows Media Player ağ paylaşım hizmeti diye bir şey var onu kapatabilirsin.

Eki Görüntüle 2373929

Son oyuncudada denedim hala aynı pıng var.

SonOyuncu deme anısı var. Kaç yıllık hesabım dün gece banlandı. Neyse o zaman şöyle yapalım.

Windows'unuz Pro versiyondaysa çalıştırı açın.

Kod:
gpedit.msc

Yazalım. Açılan yerde "bilgisayar yapılandırması" sekmesinin altında "yönetim şablonları > ağ > QoS paket zamanlayıcısı > ayrılabilir bant genişliğini sınırla" sekmesine geliyoruz.

1734164848050.png

Sonrasında sol tarafta 3 tane seçenek göreceksiniz. "etkin" seçeneğine tıklayın. Altında ki büyük kutucukta "bant genişliği sınırı (%): 0" yapın. Burası sıfır olacak. Bu sayede bant sınırlaması olmayacak.

1734165078223.png

Eğer Windows'unuz Pro versiyonunda değilse "gpedit.msc" ye giremezsiniz. Bunun için bu gibi farklı forumlardan nasıl gpedit.msc'yi açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

SonOyuncu deme anısı var. Kaç yıllık hesabım dün gece banlandı. Neyse o zaman şöyle yapalım.

Windows'unuz Pro versiyondaysa çalıştırı açın.

Kod:
gpedit.msc

Yazalım. Açılan yerde "bilgisayar yapılandırması" sekmesinin altında "yönetim şablonları > ağ > QoS paket zamanlayıcısı > ayrılabilir bant genişliğini sınırla" sekmesine geliyoruz.

Eki Görüntüle 2373933

Sonrasında sol tarafta 3 tane seçenek göreceksiniz. "etkin" seçeneğine tıklayın. Altında ki büyük kutucukta "bant genişliği sınırı (%): 0" yapın. Burası sıfır olacak. Bu sayede bant sınırlaması olmayacak.

Eki Görüntüle 2373936

Eğer Windows'unuz Pro versiyonunda değilse "gpedit.msc" ye giremezsiniz. Bunun için bu gibi farklı forumlardan nasıl gpedit.msc'yi açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Dedikleriniz hepsını yaptım ıse yaramadı bu arada Ethernet kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı