İnternet hızı Steam dışı yerlerde düşük kalıyor

Midyuuu7

Hectopat
Daha fazla  
İnternet hızım şu şekilde;

Steam dışı (Mozilla Firefox veya Epic Launcher vb.) Herhangi bir platform üzerinden indirme yaparken dowloand hızı 3-5 mbps/s olarak değişiyor.
50 Mbps'lik paket kullanıyorum fakat dowloand hızı o kadar bile değil. Yapılması gereken herhangi bir ayar var mı?

Bu sorunu düzeltmek için IDM (İnternet Download Manager) kullanabilirsiniz.

Site: Internet Download Manager is a powerful download accelerator
Fark etmiyor, tamamen dosyayı yükleyen kişi veya kurum ne ise onunla alakalı.

Yıllardır IDM kullanıyorum, paraya kıyıp lisans bile satın aldım. Steam'de 700-800mbps hız ile indiriyorum ama mesela geçenlerde bir siteden film indirmek istedim. 10GB videoyu IDM 10 dakikada indirdi.

Normalde 1.5 dakika filan sürmesi lazım.

İndirme hızı senin internet hızına bağlı olduğu kadar indirdiğin Sunucuylada alakalı bi durum google drive yada mega.nz gibi yerlerden çektiğin dosyayı en yüksek hızda indirirken diğer siteler buna pek izin vermez. Ama diyorsan ki illa ayar yapayım senin için ayarı yapacak bi program var.
Advanced systemcare indir. İçinde gerekli internet hızlandırma eklentisi mevcut. Ayarını otomatik yapıp uygula dersen fark görürsün. (Bazı ayarlar pro sürüm istiyor.)

Dosya Ekleri

• image.png.e0478d4fc40bb64fd63c7d78cb30fa7b.png
    274,9 KB · Görüntüleme: 16
  • image.png.ca42048e9b2e25988cbb97410883a32b.png
    242 KB · Görüntüleme: 20
O zaman indirdiğiniz sitenin sunucularında bir problem olabilir.

Yıllardır IDM kullanıyorum, paraya kıyıp lisans bile satın aldım. Steam'de 700-800mbps hız ile indiriyorum ama mesela geçenlerde bir siteden film indirmek istedim. 10GB videoyu IDM 10 dakikada indirdi
Birçok yer size 1000Mbps vermiyor maalesef. Siz ekstra yavaş indirmişsiniz o da indirdiğiniz yerle alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…