T TheOjnan Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #11 EfeRant21 dedi: Maalesef sizin cihazınız bu teknolojiyi desteklemiyor ama en iyi performansı almak için 802.11/b/g/n secebilirsiniz eğer yeni bir adaptör almayı düşünmüyorsanız pek seçeneğiniz yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
EfeRant21 dedi: Maalesef sizin cihazınız bu teknolojiyi desteklemiyor ama en iyi performansı almak için 802.11/b/g/n secebilirsiniz eğer yeni bir adaptör almayı düşünmüyorsanız pek seçeneğiniz yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
E EfeRant21 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #12 TheOjnan dedi: Anladım hocam. Vakit ayırdığınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu.
TheOjnan dedi: Anladım hocam. Vakit ayırdığınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu.