İnternet hızı testlerde normal ama internet yavaş

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün şiddetli yağmurlar yağdı ve sonrasında internet yavaşladı. Fakat hız testlerinde normal gözüküyor. İndirme yaparken 2 saat bekliyorum. ESET antivirus ile detaylıca taradım. Kaspersky'yi de indiriyorum şu an fakat 238 MB'yi 2 yılda(!) indirdi. ESET ile interneti de taradım herhangi bir problem bulmadı. Cihazdada problem olduğunu sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• Adlı.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkada otomatik guncelleme vb oluyor mu, ve her zaman doğru gostermez

33mbps internetiniz varsa 2.5mbps civarında indirir zaten ama bunun dışında daha yavaşsa bazen googledan indirme yaparken vs. sitelerden kaynaklı olarak çok yavaş indirme hızları olabiliyor başka bi yerdende indirme yapmayı deneyebilirsiniz.

Herhangi bir web sayfası yüklenirken eskisine göre daha mı yavaş yükleniyor yoksa bu durum sadece indirmeleriniz için mi geçerli? DNS prot. Adresinizi uzun zamandır değiştirmiyorsanız değiştirir misiniz? Ayrıca komut istemine şunu yazın: Ipconfig /flush DNS bu ağ önbelliğinizi yeniler. Ayrıca ayarlara girip ağ ayarlarınızı sıfırlar mısınız? İyi günler

4 Mbps civarlarında indirme yapıyor normalde fakat sorun sanırım Kaspersky'daydı çünkü 4K videoyu rahatlıkla açıyordu. Ancak arada sırada yavaşlıyor mesela YouTube'da videoyu oynatmıyor ama bu siteye girerken 1 saniye beklemiyorum. Instagram yavaş oluyor ama YouTube hızlı oluyor. Kısacası anlamadım tuhaf, daha sabah aynı anda 50 tane internet kullanan uygulama siteye vb. giriyordum.

Sanırım ikisi de ama her zaman olmuyor. 2.4 GHz'de de 5 GHz'de de aynı durum söz konusu. 10 dakika boyunca 4K video açıyor (dakika rakamları sallamadır) 2 dakika boyunca çok kötüleşiyor internet. İnternet çekme düzeyi belirten dişlerde azalma olmuyor.

Arkada otomatik guncelleme vb oluyor mu, ve her zaman doğru gostermez
Onla alakalı olduğunu sanmıyorum ve hayır güncelleme vb. yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…