erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 22 Haziran 2024 #11 Tuna.de dedi: Her ikisi de PC ve telefon. Genişletmek için tıkla... PC Ethernet kablosu ile mi bağlı.
Tuna.de dedi: Her ikisi de PC ve telefon. Genişletmek için tıkla... PC Ethernet kablosu ile mi bağlı.
Tuna.de Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 23 Haziran 2024 #12 Yok ben laptop kullanıyorum, direkt Wi-Fi ile. Hadi bunun yüzünden kayıp 10 megabit olsun 45 megabitte kaybetmeyiz ya
Yok ben laptop kullanıyorum, direkt Wi-Fi ile. Hadi bunun yüzünden kayıp 10 megabit olsun 45 megabitte kaybetmeyiz ya
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 23 Haziran 2024 #13 Tuna.de dedi: Yok ben laptop kullanıyorum, direkt Wi-Fi ile. Hadi bunun yüzünden kayıp 10 megabit olsun 45 megabitte kaybetmeyiz ya Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsin birçok nedeni var. Ayrıca belki hattındada sorun olabilir.
Tuna.de dedi: Yok ben laptop kullanıyorum, direkt Wi-Fi ile. Hadi bunun yüzünden kayıp 10 megabit olsun 45 megabitte kaybetmeyiz ya Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsin birçok nedeni var. Ayrıca belki hattındada sorun olabilir.