Merhaba arkadaşlar, ben Türknet'ten internet alıyorum fakat merkeze uzaklığım 4-5 km var ben uzun süre 4 Mbps alıyordum fakat 2 ay kadar önce bir sorun çıktı ve internetim 1 Mbps'e kadar düştü ve sürekli kopmalar oluyor. Türknet çağrı merkezini arayıp 15 20 defa arıza kaydı bıraktım fakat çözüm alamadım, sizce ne yapmalıyım?
Hat zayıflama değerleri biraz daha yüksek olsa neredeyse internet kullanılamaz hale gelir, şu anda da zaten çok kötü. Bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne gidip destek isteyin, ayrıca "Modülasyon" değerini "ADSL2+" yapın ve sonuçları tekrar paylaşın.
Bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne gidip altyapının iyileştirilmesi konusunda baskı yapabilirsiniz, aksinde düzeleceğini sanmıyorum. Arıza kaydı açtırın ve Türk Telekom çalışanlarının evinize gelip kontrolleri yapmalarını isteyin.
Hayır hiç uğraşma. Şikayet kayıtlarının ekran görüntüsünü alıp tüketici hakem heyetine git. O kadar şikayete rağmen olay bu de. Onlar hem internetinle hemde THT üyeleri ile uğraşırlar.
Hatta dahada açgözlü olursan THT sonucunu alıp mahkemeye başvurup 2 ay verilmediği halde faturalandırılan hizmetin tazminatını istersin. Tazminat konusunda olumsuz karar çıkması için hiçbir husus yok.