Konuya şöyle başlayayım. League of Legends adlı bir oyun oynuyorum. Yeni bir modem alana kadar hiçbir sorun yoktu, yeni modem aldıktan sonra oyun ile ilgili bağlantım düşmeye başladı. Wireless kullanıyorum. Bütün sürücülerim güncel. "Malwarebytes" adlı program ile de tarattım hiçbir sorun çıkmadı. Oyunun destek ekibi ile de konuştum onların cevapları yardımcı olamadı. "Driver Identifier" adlı program yardımı ile de Wireless ağının sürücülerini de kurdum. http://www.speedtest.net/result/2863740322.png İnternet hızım böyle olduğu halde yine de Ping(ms) rakamı çok aşırı derecede boyutlara çıkıyor. Sorunum modem ile mi oyun ile mi anlayamadım.
Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU 2.50 GHz
Windows 7 Ultimate - 64 bit işletim sistemi
8GB RAM - 2GB Ekran kartı NVIDIA GEFORCE 610M
Adobe AIR ve Panda Media Booster yüklü. Destek ekibi bana Router ayarların oyunu engelliyolar olabilir demişti. Gidip modeme ayrı bir port açmıştım oyun için onlar dedi.
Haklısın Recep abi modem bazen ısınıyor ve bir süre açılmıyor. Aslında biz bu modemi almayacaktık para verip daha iyi bir modem alacaktık.
Ttnet bayiye gittik adamlar ve adamlar ''elimizde modeimi göndereceğiz'' dedi ve hurda geldi.