Repeat Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Fakat bir sorun oluştu. Hız neden böyle oldu hocam bu internetle alakalı mı acaba? Einstein dedi: Sorununun çözüldüğüne sevindim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
Fakat bir sorun oluştu. Hız neden böyle oldu hocam bu internetle alakalı mı acaba? Einstein dedi: Sorununun çözüldüğüne sevindim iyi günler. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #2 Fibermi vdslmi telefonda bir test yap bakayım bir de oradaki kablosuz moda gelip ekran görüntüsü atabilir misin tekrar.
Fibermi vdslmi telefonda bir test yap bakayım bir de oradaki kablosuz moda gelip ekran görüntüsü atabilir misin tekrar.
Repeat Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #3 Einstein dedi: Fibermi vdslmi telefonda bir test yap bakayım bir de oradaki kablosuz moda gelip ekran görüntüsü atabilir misin tekrar. Genişletmek için tıkla... İnternetin vdsl olması lazım. SS'i atayım. Ayrıca "ac" dediğiniz için ben bu seçeneği işeretledim sanırsam yanlış seçenek. Çünkü"802.11AC" seçeneği yoktu.
Einstein dedi: Fibermi vdslmi telefonda bir test yap bakayım bir de oradaki kablosuz moda gelip ekran görüntüsü atabilir misin tekrar. Genişletmek için tıkla... İnternetin vdsl olması lazım. SS'i atayım. Ayrıca "ac" dediğiniz için ben bu seçeneği işeretledim sanırsam yanlış seçenek. Çünkü"802.11AC" seçeneği yoktu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 Bir de bandwith kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın burada bir sorun yok.
Repeat Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #5 Einstein dedi: Bir de bandwith kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın burada bir sorun yok. Genişletmek için tıkla...
Einstein dedi: Bir de bandwith kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın burada bir sorun yok. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #6 Ayarlar normal bir sorun göremedim driverı güncel mi sürücü kısmında driver tarihi kaç.
Repeat Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #7 Einstein dedi: Ayarlar normal bir sorun göremedim driverı güncel mi sürücü kısmında driver tarihi kaç. Genişletmek için tıkla...
Einstein dedi: Ayarlar normal bir sorun göremedim driverı güncel mi sürücü kısmında driver tarihi kaç. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #8 Galiba bu Wi-Fi kartı problemi PC'yi yeniden başlatıp tekrar denedin mi?
Repeat Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #9 Öyle denemedim ama deniyeyim. Einstein dedi: Galiba bu Wi-Fi kartı problemi PC'yi yeniden başlatıp tekrar denedin mi? Genişletmek için tıkla...
Öyle denemedim ama deniyeyim. Einstein dedi: Galiba bu Wi-Fi kartı problemi PC'yi yeniden başlatıp tekrar denedin mi? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #10 Hocam bu Wi-Fi kartı problemi galiba o yüzden sorun yaşıyorsunuz.