cidden 16~24 mbps olan bir internette 1 mbps mi alıyorsun? İnternette bilgisayar hariç hiçbir aygıt bağlı olmadan hız testini tekrarlayabilir misin? eğer sonuç aynı veya 1 mbps ye yakın çıkarsa internet servis sağlayıcın ile görüşmen gerek
Tüm Windows update ve sürücü güncellemelerini aldığınızdan emin olun.
Arka planda indirme ya da güncelleme yapan bir program olmadığından emin olun.
Özellikle Steam, Origin, Uplay vb. oyun platformları oyun güncellemeleri yapabiliyor. Yani tüm Windows hizmet ve uygulamaları dışında ne varsa kapatın.
Kaspersky Rescue 2018'de neler yeni; Güncel donanımlar desteklendi. UEFI Secureboot desteği eklendi. Tespit edilen tüm sistemlerin taranabilmesi eklendi. Kaspersky Security Network eklendi. Adware ve Riskware Tespiti. Veritabanı eski olduğunda bildirimler eklendi. Sistem dosyalarının...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
www.technopat.net
Modemi yeniden başlatın.
En son olarak bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Complete Internet Repair: İnternet Bağlantı Ayarları Onarıcısı Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal...
www.technopat.net
Sonra hız testi yapın. Testi yaparken gene İndirme ve Yükleme yapan uygulamaların açık olmadığından emin olun.
Benim internet paketim 16mbps oturduğum yer köy olduğu için altyapı 16mbps destekliyor ama bazenleri 200-500kbps internet hızı alıyorum nadiren 2-3mbps oluyor sebebi nedir?
Benim internet paketim 16mbps oturduğum yer köy olduğu için altyapı 16mbps destekliyor ama bazenleri 200-500kbps internet hızı alıyorum nadiren 2-3mbps oluyor sebebi nedir?