İnternet hızı yüzünden oyun indirilmiyor

Yer
Marmaris
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı
Selamlar, ben Ghost of Thusima, God of War, Fortnite, RDR2 vb. istediğim oyunları oynamak istiyorum. Ama internet yavaş kötü ve indiremiyorum. Bu hafta 1000 Mbps geçeceğiz herhalde. Ama eğer geçemezsek ne olacak? İşte sizden yardım istiyorum internet kötü ve oyunları indiremiyorum. Ne yapabilirim?

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Eğer Comnet ise şu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türk Telekom.

internetin yavaştır çok düşük hızlarda indirir ama hiç indiremeyecek kadar nasıl yavaş onu hayal edemedim? indirmeye başlar başlamaz hata verip indirme sonlandırılıyorsa onda başka bi problem vardır

internetin yavaştır çok düşük hızlarda indirir ama hiç indiremeyecek kadar nasıl yavaş onu hayal edemedim? indirmeye başlar başlamaz hata verip indirme sonlandırılıyorsa onda başka bi problem vardır
Hayır, oyun inmeye başlıyor ama 1 mbps en fazla. Mb den 1 gb a çıkınca oyun hop yavaşlıyor inmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…