Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 31 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Normalde internetim 8Mbps download ve 2Mbps upload. Ancak şu an download 0.50'yi geçmiyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Normalde internetim 8Mbps download ve 2Mbps upload. Ancak şu an download 0.50'yi geçmiyor. Ne yapmalıyım?
Purim Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 478 Çözümler 2 Yer Ankara 31 Ağustos 2020 #2 İnternet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini aramalısınız.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 31 Ağustos 2020 #3 Purim dedi: İnternet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini aramalısınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Purim dedi: İnternet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini aramalısınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 31 Ağustos 2020 #4 Webcam kullanan insan dedi: Merhaba arkadaşlar. Normalde internetim 8Mbps download ve 2Mbps upload. Ancak şu an download 0.50'yi geçmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde türktelekom 8mbs benm ki ama şuan intternetim hızım yerlerde ve intternet 10 dakikada bir gidiyor.
Webcam kullanan insan dedi: Merhaba arkadaşlar. Normalde internetim 8Mbps download ve 2Mbps upload. Ancak şu an download 0.50'yi geçmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde türktelekom 8mbs benm ki ama şuan intternetim hızım yerlerde ve intternet 10 dakikada bir gidiyor.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #5 Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 31 Ağustos 2020 #6 atomen_q dedi: Benim de aynı şekilde türktelekom 8mbs benm ki ama şuan intternetim hızım yerlerde ve intternet 10 dakikada bir gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benimde hocam. egemennulldreinull dedi: Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bizim burda alfanet diye bişi
atomen_q dedi: Benim de aynı şekilde türktelekom 8mbs benm ki ama şuan intternetim hızım yerlerde ve intternet 10 dakikada bir gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benimde hocam. egemennulldreinull dedi: Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bizim burda alfanet diye bişi
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #7 Webcam kullanan insan dedi: Benimde hocam. Bizim burda alfanet diye bişi Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleriyle görüşün bence.
Webcam kullanan insan dedi: Benimde hocam. Bizim burda alfanet diye bişi Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleriyle görüşün bence.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 31 Ağustos 2020 #8 egemennulldreinull dedi: Müşteri hizmetleriyle görüşün bence. Genişletmek için tıkla... Aradım hocam dönüş sağlayacaklar.
egemennulldreinull dedi: Müşteri hizmetleriyle görüşün bence. Genişletmek için tıkla... Aradım hocam dönüş sağlayacaklar.