İnternet hızım bilinçli mi düşürülüyor?

fatihmercury

Hectopat
Merhabalar son 3 haftadır internetimde inanılmaz bir düşme var. Defalarca Türk Telekom'a arıza kaydı bıraktım en sonunda telefonda bağırıp çağırmam sonucu eve bir teknik servis geldi. Kablolarla ilgili birkaç işlem yaptılar sonrasında 1-2 gün internet hızım eski haline geri döndü fakat şu an tekrardan bu seviyelere geldi. Türk Telekom bunu bilinçli olarak yapıyor olabilir mi? Tüm bu sorunlar internet hızımızı arttırmak için bize teklifte bulunduklarından sonra gerçekleşti.

Dosya Ekleri

• 41.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 105
  • asdadsasd1.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde kaç Mbps?
Noise seviyen çok düşük, kopmalar olmasın diye hızı düşürüp Noise'i arttırıyorlar olabilirler. (bir ihtimal)

Evet bizde tarifemizi yükseltmediğimizde internetimiz ve Tivubumuz'da yavaşlama gördük fakat Türk Telekom gibi büyük bir firma birkaç TL için böyle yapacağını düşünmüyorum.

Aynı sorun bende de var tabii senin int hızına bağlı, normalde kaçdı?

Bina içi hat değerlerin iyi gözükse de evden santrale giden altyapıda bir sorun var. Çünkü en fazla 2 Mbits download ve upload hızı alabilirsin. Altyapı çalışması vb. durum olabilir ama üzgünüm dostum 21. yy.'da tost makinesinden internete girmek zorunda kalıyorsun.

Modemi kapatıp, açmayı denediniz mi? Bazen bende de böyle durumlar oluyor. Modemi kapatıp, açınca değerler düzelmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…