İnternet hızım bilinçli mi düşürülüyor?

Koskoca firma bu onlarca abonesi var. Oturup a dur şunun yani senin internet hızınızla oynamazlar. Hat değerlerin düşmüş buna bağlı olarak sistem otomatik internetinin hızını düşürmüş. Ara hat değerlerim olması gerekenden çok düşük, hattımın kontrol edilmesini rica ediyorum. Adamlar gelip baksınlar boşa bağırıp çağırmaya gerek yok.

Bağırıp çağırmadan ilgilenmiyorlar dostum adabı muaşeret dersi alacak değilim. Yıllardır insanların kanını emen varlığı bile problemli ve şaibeli bir firmadan bahsediyoruz bu kadar sakin olmamak gerekiyor.

Adres bağlı hat hız değerleri kontrolü yaptırır mısın? Çünkü müşteri hizmetleri alabileceğin hızdan daha yüksek bir hız atayamıyor. Ekip geldiğinde hat değerlerini inceleyip sana aktarsınlar ve gerekirse port değişimi yapsınlar. Çünkü binaya gelen bağlantıda bir sıkıntı mevcut. Bunu daha önceki süreçte yaşamıştım ve 4 Mbit'lik hattan 8 Mbitlik porta aktarılmıştım. Tabi ben 8 Mbit'lik portu alınca diğer kişi maalesef 4 Mbit'e düşmek zorunda kalmıştı. Sana nihai bilgiyi verecek olan gelen ekiptir. Şu anlık hız sabitin binaya gelen hıza göre en yüksek düzeyde.

Resimde de gördüğün gibi alabileceğim maksimum hız 97 Mpbs ancak hat değerlerim nedeniyle 82 Mpbs'ye sabitlenmiş durumda. Senin ise 2 Mpbs hızın yine 2 Mpbs'ye sabitlenmiş. Yani hatlarla ilgili büyük bir sorun var.

Teşekkür ederim yorumun için tekrardan evime bir ekip yönlendirildi ilgilenecekler sanırım problem neyse umarım çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…