R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #11 Benimki gibiymiş taşındık burada da altyapı iyi değil köy gibi yer olduğu için geçmiş olsun.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 24 Aralık 2020 #12 'Alpha. dedi: Altyapı yapılırsa al önerimdir. Genişletmek için tıkla... Başka hangi internet sağlayıcısını önerirsin?
'Alpha. dedi: Altyapı yapılırsa al önerimdir. Genişletmek için tıkla... Başka hangi internet sağlayıcısını önerirsin?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Aralık 2020 #13 Mehmet İhsan Aygün dedi: Başka bir ISS kullandın mı TT harici? Genişletmek için tıkla... D-Smart ve hatırlar mısınız bilmem zamanında Biri kullanmıştım. Yaklaşık 5 - 6 sene geçti ve TT'den de kötüydüler. Mehmet İhsan Aygün dedi: Başka hangi internet sağlayıcısını önerirsin? Genişletmek için tıkla... Millenicom'a bakabilirsin. Yakınımdakiler kullanıyor. TurkNet gibi taahhütsüz.
Mehmet İhsan Aygün dedi: Başka bir ISS kullandın mı TT harici? Genişletmek için tıkla... D-Smart ve hatırlar mısınız bilmem zamanında Biri kullanmıştım. Yaklaşık 5 - 6 sene geçti ve TT'den de kötüydüler. Mehmet İhsan Aygün dedi: Başka hangi internet sağlayıcısını önerirsin? Genişletmek için tıkla... Millenicom'a bakabilirsin. Yakınımdakiler kullanıyor. TurkNet gibi taahhütsüz.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.498 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 24 Aralık 2020 #14 Mehmet İhsan Aygün dedi: Başka hangi internet sağlayıcısını önerirsin. Genişletmek için tıkla... Turknet. SuperBox önermiyorum. Arkadaşım kullanıyor. Sürekli kesiliyor, bir de pahalı.
Mehmet İhsan Aygün dedi: Başka hangi internet sağlayıcısını önerirsin. Genişletmek için tıkla... Turknet. SuperBox önermiyorum. Arkadaşım kullanıyor. Sürekli kesiliyor, bir de pahalı.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 24 Aralık 2020 #15 Berkay Davas dedi: D-Smart ve hatırlar mısınız bilmem zamanında Biri kullanmıştım. Yaklaşık 5 - 6 sene geçti ve TT'den de kötüydüler. Genişletmek için tıkla... Dükkanımıza alacaktık 2 hafta gelmediler, TT aldık gün içinde kurup gittiler.
Berkay Davas dedi: D-Smart ve hatırlar mısınız bilmem zamanında Biri kullanmıştım. Yaklaşık 5 - 6 sene geçti ve TT'den de kötüydüler. Genişletmek için tıkla... Dükkanımıza alacaktık 2 hafta gelmediler, TT aldık gün içinde kurup gittiler.
OneDay27 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #16 Berkay Davas dedi: Servis sağlayıcını değiştir. Aynı durumu TT ile yaşadım. TurkNet'e geçtim şimdi aldığım internet bu. Genişletmek için tıkla... Babama gel de açıkla bunu. Mehmet İhsan Aygün dedi: İnternet sağlayıcın ne? Genişletmek için tıkla... TTNET xd.
Berkay Davas dedi: Servis sağlayıcını değiştir. Aynı durumu TT ile yaşadım. TurkNet'e geçtim şimdi aldığım internet bu. Genişletmek için tıkla... Babama gel de açıkla bunu. Mehmet İhsan Aygün dedi: İnternet sağlayıcın ne? Genişletmek için tıkla... TTNET xd.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.498 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 24 Aralık 2020 #17 Mehmet İhsan Aygün dedi: Dükkanımıza alacaktık 2 hafta gelmediler, TT aldık gün içinde kurup gittiler. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom= TTNET.
Mehmet İhsan Aygün dedi: Dükkanımıza alacaktık 2 hafta gelmediler, TT aldık gün içinde kurup gittiler. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom= TTNET.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 24 Aralık 2020 #18 'Alpha. dedi: Turknet. SuperBox önermiyorum. Arkadaşım kullanıyor. Sürekli kesiliyor, bir de pahalı. Genişletmek için tıkla... Millenicom alacağım galiba.
'Alpha. dedi: Turknet. SuperBox önermiyorum. Arkadaşım kullanıyor. Sürekli kesiliyor, bir de pahalı. Genişletmek için tıkla... Millenicom alacağım galiba.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.498 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 24 Aralık 2020 #19 OneDay27 dedi: Babama gel de açıkla bunu. TTNET xd. Genişletmek için tıkla... Sizin orada Kablonet altyapısı varsa al önerimdir.
OneDay27 dedi: Babama gel de açıkla bunu. TTNET xd. Genişletmek için tıkla... Sizin orada Kablonet altyapısı varsa al önerimdir.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 24 Aralık 2020 #20 'Alpha. dedi: Türk Telekom= TTNET. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.