İnternet Hızım Çok Düşük

yatik800

Hectopat
Daha fazla  
Telefondan ve kablo ile internetim çok hızlı ama laptop'umda çok yavaş. @Recep Baltaş Teamviever ile bağlanıp bakabilir misin ?

Ya bende 8mbit Ttnet kullanıyorum aynı sorun bendede var.Pc tarattım virüs vb. bulmadı ama nedense internetim yavaş.

Maalesef bende aynı acıyı paylaşıyorum 16 Megabit olmasına rağmen indirme hızı en fazla 800 KB/SN'yi geçmiyor.

Benim tam öyle değil telefon ve kablo ile çok hızlı bağlanıyorum ama laptop ile çok yavaş 180 KB/SN'yi geçmiyor.

@Recep Baltaş Teamviever ile bağlanıp bi bakarmısın sürücülerime falan W7'de böyle sorunum yoktu.

Öncelikle laptopa hız testi yapmadan önce internetinin 5 çubuk çektiğini arka planda teamviewer skype, steam, origin kapalıyken sadece tek bir tarayıcı açık şekilde hız testi yap. Kablosuz modemin eski mi?

Geçen yıl 300 liraya aldım modemi sadece laptob'umda internet yavaş mobilde bile 1.3 MB/SN indirme hızım var laptob ise 180 KB/SN @Recep Baltaş yardım eder misin ?

Ağ bağdaştırıcı sürücülerini günceller misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…