İnternet Hızım Düşmüyor, Fazladan Fatura Gelir mi?

Lord Cruiser

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar benim bir sorunum var. Ben Türknet'e 26.04.2015 tarihinde üye oldum. Her ayın birinde kota sıfırlanıyormuş. Buraya kadar sıkıntı yok. Sorun şu. Ben 26.04.2015-01.05.2015 arası 44GB, 02.05.2015-01.06.2015 arası 114GB ve 02.06.2015-06.06.2015 tarihleri arasında 35GB indirme yapmışım. Paketim 35GB AKN'li sınırsız 16 mbps. Hızım hiç 3 mbps olmuyor. Firmayı aradım bizden yana bir sorun yok dendi. Ekstra ücret gelmez dediler. Fatura da gelmiyor. İnternette bir şikayetle karşılaştım. Şikayette kotamız sınırsız 49₺ gelmesi lazım diyor ama 75-100₺ geliyormuş. Sizce neden böyle bir sorun yaşıyorum ve bana da ekstra ücret gelirse ne yapmalıyım ? Hızın düşmemesi güzel ama ekstra ücret gelirse yandım :D.

@Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta sınırsız internet. Siz ne kadar kullanırsanız kullanın ek paket gibi bir şey almadığınız sürece faturanın fazla gelemesi lazım. İnternette okuduğunuz yazıdaki kişinin büyük ihtimalle hem telefon hem internet faturası bir aradadır ve telefon ile olan paketini aşmıştır.

Yetkili, size ek ücret çıkarmayacak dediyse neden hala soru soruyorsun? Gelirse de gider şikayetini yaparsın, telefon görüşmeleri kayıt altındadır. Ek paket almadığın sürece ek ücret gelmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı