İnternet hızım düştü

Merhaba arkadaşlar. 1 hafta öncesinde kadar saniyede 5 MB indiren internetim artık 1.5'i geçemiyor. Bilmediğimiz bir olay mı var altyapılarla ilgili? Speedtest üzerinden test yaptığımda test sonuçları geçen hafta da bu hafta da aynı. Site yüklemekte vesaire bir problem yok. Bu sadece indirme gerçekleştirirken oluyor. Sorun ev internetinde mi diye kontrol etmek için telefonumun mobil verisinden bağlandım bilgisayara ve mobil verideyken bir miktar daha hızlı (normal düzeyinde). Modemi her gece kapatıp her sabah tekrar açıyorum ama kontrol etmek için modemi resetledim gün içinde ve değişen hiçbir şey olmadı. Farkında olmadan bir ayarla oynamış olabilir miyim sizce? Eğer öyleyse internet ayarları nasıl olmalıdır? Ayrıca Windows'un virüs taramasında ve Kaspersky'de sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirme hızın Steam gibi şeylerde mi düşük yoksa Google Chrome gibi internet tarayıcılarında mı ?
Kardeşim burası müşteri hizmetleri değil.
Müşteri hizmetlerini ara lütfen.
"Speedtest üzerinden test yaptığımda test sonuçları geçen hafta da bu hafta da aynı. " Büyük ihtimalle müşteri hizmetleri kendileri tarafından hızında bir problem gözükmediğini söyliyecektir.

Kardeşim burası müşteri hizmetleri değil.
Müşteri hizmetlerini ara lütfen.
Gereksiz cevaplarınızı kendinize saklayınız. Aradım, gerekli bilgiyi bulamadım ki buraya soruyorum. Ayrıca test sitelerinde sorun çıkmadığını belirttim. Saygı sevgi çerçevesi içerisinde yorumunu yapmanı rica ediyorum.
Battle.net üzerinde de yavaş, Epc Games Store üzerinde de yavaş, Steam için denemedim, Google üzerinde de yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…