"Troll" selçukYeni bağlattım. Ping değerin ne kadar yüksekse o kadar iyi diyorlar. Bakıyorum milletin pingi 10-15, benimki 1392 çıktı, değerlerim çok iyi galiba. Keyfim yerine geldi.Eki Görüntüle 652262
KıskandımYeni bağlattım. Ping değerin ne kadar yüksekse o kadar iyi diyorlar. Bakıyorum milletin pingi 10-15, benimki 1392 çıktı, değerlerim çok iyi galiba. Keyfim yerine geldi.Eki Görüntüle 652262
Peki bir Guiness rekorlar kitabımız yok mu ?İnternet hız rekoru kırmışsınız adeta.
Hocam sıkıntılı mısınız? Kalan süre ne kadar yüksekse o kadar iyi.Arkadaşlar ama neden bu kadar yavaş indiriyorum? 15 Saat diyor, bu normal mi? Eki Görüntüle 652280
Çok iyi hocam. Ben İsviçre'de yaşıyorum, bizim burada 1 ping falan oluyor. Download ve upload da ne kadar yüksekse o kadar kötü. +200 download ve +100 upload alıyorum. Keşkeye Türkiye'ye dönebilsem ama düzenimiz var, bozamayız maalesef (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.