Yeni bağlattım. Ping değerin ne kadar yüksekse o kadar iyi diyorlar. Bakıyorum milletin pingi 10-15, benimki 1392 çıktı, değerlerim çok iyi galiba. Keyfim yerine geldi .
Yeni bağlattım. Ping değerin ne kadar yüksekse o kadar iyi diyorlar. Bakıyorum milletin pingi 10-15, benimki 1392 çıktı, değerlerim çok iyi galiba. Keyfim yerine geldi .Eki Görüntüle 652262
Çok iyi hocam. Ben İsviçre'de yaşıyorum,bizim burda 1 ping falan oluyor. Download ve upload da ne kadar yüksekse o kadar kötü. +200 download ve +100 upload alıyorum. Keşkeye Türkiye'ye dönebilsem ama düzenimiz var,bozamayız maalesef (!)
Yeni bağlattım. Ping değerin ne kadar yüksekse o kadar iyi diyorlar. Bakıyorum milletin pingi 10-15, benimki 1392 çıktı, değerlerim çok iyi galiba. Keyfim yerine geldi .Eki Görüntüle 652262
Çok iyi hocam. Ben İsviçre'de yaşıyorum, bizim burada 1 ping falan oluyor. Download ve upload da ne kadar yüksekse o kadar kötü. +200 download ve +100 upload alıyorum. Keşkeye Türkiye'ye dönebilsem ama düzenimiz var, bozamayız maalesef (!)