benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 22 Aralık 2020 #11 Nasıl downloada göre o kadar yüksek upload hızı alıyorsun?
theblade Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 407 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #12 iceffy dedi: Paketine bağlı. Paketin nedir ? Genişletmek için tıkla... 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router. Türk Telekom kullanıyoruz. Sınırlı idi. Ama yetmediği için sınırsıza aldık. benimişte v2 dedi: Nasıl downloada göre o kadar yüksek upload hızı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum .
iceffy dedi: Paketine bağlı. Paketin nedir ? Genişletmek için tıkla... 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router. Türk Telekom kullanıyoruz. Sınırlı idi. Ama yetmediği için sınırsıza aldık. benimişte v2 dedi: Nasıl downloada göre o kadar yüksek upload hızı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum .
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 23 Aralık 2020 #13 theblade dedi: 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router. Türk Telekom kullanıyoruz. Sınırlı idi. Ama yetmediği için sınırsıza aldık. Bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam hangi paket ?
theblade dedi: 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router. Türk Telekom kullanıyoruz. Sınırlı idi. Ama yetmediği için sınırsıza aldık. Bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam hangi paket ?
theblade Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 407 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #14 benimişte v2 dedi: Hocam hangi paket ? Genişletmek için tıkla... Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin. bireysel.turktelekom.com.tr Bu linkte var hocam. 2. Sıradakini 2 yıldır kullanıyoruz.
benimişte v2 dedi: Hocam hangi paket ? Genişletmek için tıkla... Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin. bireysel.turktelekom.com.tr Bu linkte var hocam. 2. Sıradakini 2 yıldır kullanıyoruz.