İnternet hızım modem değerlerime göre düşük

Venus94

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci : Intel i5-14400F
Anakart : Asus Prime H610M-K ARGB
Ram : 32GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce RTX 4060Ti
PSU : 650W
Kasa : MSI Mag Forge 100M
Meslek
Yazılım Mühendisi
Modem xDSL değerlerim ve Speedtest üzerinden yaptığım hız testi ekte paylaştım. Müşteri hizmetleri hattı kapat/aç ötesinde bir şey yapıp sorunu tespit edemiyor.
Kablonun sadece bir noktasında ek var fakat hep vardı sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-02 134723.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-02 134723.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran görüntüsü 2020-12-02 135107.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-02 135107.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 59
Testi modeme kablolu bağlantılı şekilde yapmıştım. SNR margin değeri neden değişmiş olabilir. 24 saat içinde hızım bu şekilde düştü daha önce yoktu.
Hocam bu SNR değeri firma tarafından sabitlenmiş olabilir mi. yeni kablo alıp taktım yine aynı değerde download snr margin 0.1 bile değişmiyor

Son düzenleme:
Testi modeme kablolu bağlantılı şekilde yapmıştım. SNR margin değeri neden değişmiş olabilir. 24 saat içinde hızım bu şekilde düştü daha önce yoktu.
Hocam bu SNR değeri firma tarafından sabitlenmiş olabilir mi. yeni kablo alıp taktım yine aynı değerde download snr margin 0.1 bile değişmiyor
Hocam düzeltebildin mi ? Devam ediyor mu sıkıntı ? aynısı bende de mevcut

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı