İnternet hızım Ping neden yüksek?

Ben 35 Mbps kullanmıyorum 50 Mbps'ye sahip bir paket kullanıyorum. Altyapıdan şu an 37 Mbps geliyor.
Burayı mı diyorsunuz? Tam anlamadım da.

Modem arayüzünden.

Yetmiyor upload hızı ben bırak 50 gelse daha üstünü isteyeceğim. Yetmiyor bana download/upload şu an. Altyapım 57 Mbps destekliyor normalde kablom kötü.

Yetmiyor upload hızı ben bırak 50 gelse daha üstünü isteyeceğim. Yetmiyor bana download/upload şu an. Altyapım 57 Mbps destekliyor normalde kablom kötü.
Upload al ve 37Mbps altına sabit et internet hızını. Ben 75Mbps alırsam 50Mbps'den yukarı çıkartmam, bana gelen sabit hızdan maksimum hız olması lazım ki paket kaybı yaşamak istemiyorum. Kabloyu yenile veya dediğimi yap.

Sitedeki bir tanıdığım kendisi fibere başvurcak. Kabloyu yenilemekle uğraşmayacağım şu an olumsuz bir sonuç gelmezse fakat gelmiceğini düşünüyorum. Yan müstekil sitede fiber var. Paket kaybı yaşamıyorum bu arada.

Yan müstekil sitede fiber var.
Benim evimin karşı yolda ki kanalizasyondan fiber kablo geçirdiler geçen sene. Daire benim olmayınca ve yakın zaman da taşınma planı olabilir diye uğraşmıyorum bu işlere. Evde oturanlar başvuru yapsa sıkıntı yok imza gerekli ise atarız, ama ben uğraşacağım kendileri totolarını kaldırmayacak, sonra hop taşındıktan sonra diğer evde yok, emeklerim boşa çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…