1 16033 Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 36 13 Ağustos 2014 #1 1 saat önceye kadar normaldi fakat şu an ne Chrome'dan, ne de Explorer'dan bağlanabiliyorum. Şu yazıyı bile zar zor yazdım, çok yavaşladı . Fakat Steam'den oyun indirmeye kalktığımda yine 600-800 KBPS ile indiriyor. Neyde sorun var anlamadım. Not: Telefondan da yavaş giriyor.
1 saat önceye kadar normaldi fakat şu an ne Chrome'dan, ne de Explorer'dan bağlanabiliyorum. Şu yazıyı bile zar zor yazdım, çok yavaşladı . Fakat Steam'den oyun indirmeye kalktığımda yine 600-800 KBPS ile indiriyor. Neyde sorun var anlamadım. Not: Telefondan da yavaş giriyor.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #2 Modemi kapatıp biraz dinlendirin sonra tekrar deneyin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Ağustos 2014 #3 Bölgedeki yoğunluk indirme hızına etki etmeyebiliyor. Modemi resetleyin ilk olarak. Bu sorun genelde geçicidir.
Bölgedeki yoğunluk indirme hızına etki etmeyebiliyor. Modemi resetleyin ilk olarak. Bu sorun genelde geçicidir.
1 16033 Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 36 13 Ağustos 2014 #4 MF dedi: Bölgedeki yoğunluk indirme hızına etki etmeyebiliyor. Modemi resetleyin ilk olarak. Bu sorun genelde geçicidir. Genişletmek için tıkla... 2 kere resetledim ama düzelmedi, o zaman bir daha deneyip bekleyeyim Teşekkürler.
MF dedi: Bölgedeki yoğunluk indirme hızına etki etmeyebiliyor. Modemi resetleyin ilk olarak. Bu sorun genelde geçicidir. Genişletmek için tıkla... 2 kere resetledim ama düzelmedi, o zaman bir daha deneyip bekleyeyim Teşekkürler.